Home

Koncert i Jazzhouse med Unintended Consequences

Søren Kjærgaard: Piano

Torben Snekkestad: Sax

Jonas Westergaard: Bas

Peter Bruun: Trommer

73498_10151619673477946_2088865584_n

Salon LYD og SMAG

En række af anderledes og sanseudfordrende salonaftener starter denne aften i Jazzhouse, når Oshøj/Frost inviterer til en rejse udi smag og lyd med punchbryggerne Quacks og kvartetten Unintended Consquences. Aftenen slutter med mulighed for masser af dans, når Coconut Jim spiller vinyler.

Hvad skal der til for at skabe en unik smagsoplevelse, og hvad skal der til for at skabe en perfekt musikalsk oplevelse? Denne aften handler om det at nyde komplekse kompositioner – både med tungen og med ørerne.

 

Smagssanserne aktiveres og udfordres af punchbryggerne Quacks, der består af to cocktail-bartendere fra cocktailenbaren Ruby i København. Quacks vil fortælle om punchens rejse fra Ostindien til nutidens København og byde på punch skabt af unikke ingredienser sammensat på den helt rigtige måde for at skabe den ultimative smag. Punchen er en del af prisen.

 

Unikt sammensatte udtryk er ligeledes, hvad aftenens lytteoplevelse handler om, når kvartetten Unintended Consequences spiller avancerede kompositioner. Kvartetten ledes af komponisten og trommeslageren Peter Bruun, der med sine minimalistiske klokkespilskompositoner udgør rammen for stærkt rytmiske og klangfulde værker. Sammen med pianist Søren Kjærgaard, saxofonist Torben Snekkestad og bassist Jonas Westergaard vil Peter Bruun skabe synergier, der fremhæver musikernes stærke individuelle bidrag til opnåelsen af en højere, kollektiv musikalsk enhed.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s